Påbyggnad

SKRÄDDARSYTT EFTER DINA BEHOV

Professionella och anpassningsbara system

Under namnet påbyggnad har vi samlat våra tjänster CombiSystem, Combiskåp, Special och Växelskåp. Professionella system, anpassningsbara och byggda utifrån kundens önskemål. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en lösning som passar ditt företag.

Lastbilspåbyggnad

För att en lastbilstransport ska vara smidig och säker krävs en pålitlig lastbilspåbyggnad. Vi erbjuder flexibla och hållbara påbyggnationer med fokus på hög lastförmåga och bästa totalekonomi för kund. En lastbilspåbyggnad kan vara allt från ett sidoskydd till hela påbyggnader på fordonet. Hos oss på CombiSystem i Jönköping finns både kundanpassade- och standardlösningar för lastbilspåbyggnad. Vi håller hög kvalitet i allt vi gör och har vad som krävs för att möta era specifika behov. Kontakta oss och tala om vad ni behöver så ser vi till att lösa det!

Släpvagnspåbyggnad hos CombiSystem i Jönköping 

När ni är i behov av släpvagnpåbyggnad är det till oss på CombiSystem i Jönköping ni ska vända er! Vi erbjuder högkvalitativa och anpassningsbara system för släpvagnspåbyggnad, konstruerade till att underlätta arbetsvardagen. Tack vare våra smarta lösningar är det möjligt att utföra uppdrag till lägre kostnader. Med fokus på funktionalitet och säkerhet ser vi till att leverera en släpvagnspåbyggnad ni kan lita på!

Växelskåp

Vi på CombiSystem i Jönköping har många års erfarenhet av att bygga och utveckla kundanpassade växelskåp för olika behov. Med vår kunskap och expertis ser vi att hitta en lösning för just ert företag. Vi levererar stabila och säkra växelskåp med hög kvalitet och flexibel funktionalitet. Tveka inte att ta kontakt med oss på CombiSystem i Jönköping när ni är i behov av växelskåp i toppkvalitet!

Släpvagnspåbyggnad i Jönköping

Combisystem

CombiSystem är namnet både på vårt företag och systemet som gjort oss till en känd leverantör av överbyggnader. Det är ett unikt koncept som började med dörrar till sidor och bakpartier.

I grundversionen består CombiSystem av en överbyggnad med kapell, en helt öppningsbar dörrsida och skjutbart tak, men kan varieras helt efter eget behov, Passar både gammalt och nytt. Ger oöverträffad öppningsbarhet och är lätt att hantera. Spar tid och kraft! Och ger oöverträffbar ekonomi!

Lastbilspåbyggnad i Jönköping

Combiskåp

Combiskåpet är en version av Combisystemet där hela överbyggnaden är konstruerad av det lätta och starka sandwichmaterialet som är grunden i dörrsystemet. Öppningsbarheten kan väljas efter behov, med dörrar bak och/eller på en eller båda sidorna.

Combiskåpet passar för alla typer av lastfordon och ger en unik kombination av lätthanterlighet, säkerhet och ekonomi.

Växelflak i Jönköping

Växelflak

Vi kan leverera både nya alternativt att vi bygger
om ditt befintliga flak efter dina önskemål.
Allt från kapellsystem till skåpsystem.
Det är du som bestämmer hur du vill ha det.

Kontakt

Combisystem Försäljning AB
Ryhovsgatan 3B
553 03 Jönköping

Tel: 036-32 70 50
E-mail: info@combisystem.se